Skip to main content
Goodsted Nedir?

Goodsted platformu nedir, nasıl çalışır, bireylere ve kurumlara nasıl fayda sağlar hakkında bilgi edinmek için bu makaleyi okuyabilirsiniz.

Beste Ozer avatar
Written by Beste Ozer
Updated over a week ago

Goodsted, şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırmak için iç ve dış paydaş etkileşimini ve katılımını artıran yenilikçi bir teknolojik altyapı sunar.

Bu platform, sürdürülebilirlik projelerinin, çalışan gruplarının ve şirket içi gönüllülük programlarının etkin yönetilmesi, ölçümü ve raporlanması konularında destek sağlar.

Amacımız, paydaşlarla işbirliğini güçlendirerek hem sürdürülebilir hedeflere doğru ilerlemeyi hızlandırmak hem de çalışanların katılımı sonucunda sosyal becerilerinin gelişimine ve refahlarının artırılmasına katkıda bulunmak ve bu sosyal etkinin ölçülebilmesini sağlamaktır.

Goodsted platformu, çalışanlar ve STK partnerlerinin yanı sıra müşteriler, tedarikçiler ve diğer dış paydaşların da aktif katılımını sağlamaya yardımcı olur.

Ayrıca, Goodsted olarak küresel bir ağ oluşturma vizyonumuz doğrultusunda, platformumuzu kullanan kuruluşların birbirleriyle tanışmalarını sağlamak ve sürdürülebilir hedefler için işbirliğini artıracak bir platform olmak için adımlar atıyoruz.

Did this answer your question?